De Piratenkist


Ahoy piraten, hijs de zeilen!

Geen schat is onbereikbaar, geen schip te snel. Piraten krijgen nu eenmaal altijd wat ze willen. En sinds Captain Jack Sparrow het stokje heeft overgenomen van die lelijke Zwartbaard, krijgt de doorsnee piraat tegenwoordig ook de mooiste meisjes. Tja...waarom zou je eigenlijk geen piraat worden? En dat allemaal op jouw feestje!!

Dit thema is geschikt voor jongens en meisjes vanaf 5 jaar.

Kosten

€50,- voor 8 kinderen, extra kind €5,-

Maximaal 12 personenInhoud van de kist

In de verkleedkist zitten uiteraard piratenpakken met zwaarden. Wat ook niet mag ontbreken is een grote piratenvlag die je op kunt hangen zodat iedereen weet dat er gevaarlijke piraten in de buurt zijn.  

Tijdens je feestje wordt er gekeken of jij en je vriendjes en vriendinnetjes goede piraten kunnen worden! In het huis waar jouw feestje wordt gevierd zijn delen van een schatkaart verstopt. Om de schat te vinden moeten alle stukken van de kaart worden verzameld! Echte piraten kunnen alles aan, hebben echte zeebenen en werken goed samen. Welk team vindt de schat als eerste?

De bijbehorende knutselactiviteit is het ontwerpen van je eigen verrekijker. Hiermee heb je de schat natuurlijk zo gevonden.

*Het is mogelijk om dit feestje alleen binnen te houden, maar beschikbaarheid van een tuintje of veldje is wenselijk.

Extra's


ItemKosten
Snoepzak

€1,00 per persoon

Ballonnen multicolor

€0,50 per 6 stuks

Piraten beker/bord/servet

€1,00 per persoon

Slinger Piraat (10m)

€3,00 

Piraten tafekleed (1,3m x 1,8m)

€4,00